Met de camper naar Kroatië

Kroatië is natuurlijk al jaren een geliefde vakantiebestemming voor velen. Het wordt steeds populairder en dat is ook niet zo gek. Het is een prachtig land met een grote variatie aan natuur en een fantastische kustlijn met azuurblauwe zee! Het is de ideale plek voor een relax vakantie, maar voor de actievere vakantieganger zijn er talloze avonturen te beleven. Voor campers zijn de wegen prima, ondanks af en toe een gat in de weg en wat losse kiezels. 

Niet alleen is Kroatië een ideale bestemming voor een vakantie met de camper, ook op de weg er naartoe is er van alles te beleven. Je rijdt namelijk door Duitsland, Oostenrijk en Slovenië. Maak een stop in het prachtige Wenen, laat je verwonderen door de prachtige natuur van Slovenië of doe een kort stedentripje naar het verrassende Ljubljana. Kortom, Kroatië is niet alleen de ideale vakantiebestemming, het is ook de ideale eindbestemming van je roadtrip!

Categorieen: