Met de sloep naar Earnewâld

Een gebied waar je niet snel op uitgekeken raakt

Earnewâld

Voor de echte natuur- en watersportliefhebber is Earnewâld de ideale plek om naar toe te varen. Het is maar een klein plaatsje, maar voor watersport en gezelligheid ben je op het juiste adres. Het plaatsje ligt midden in een uniek natuurgebied waar je niet snel op uitgekeken raakt. Rust, ruimte en ontspanning is wat je vindt in Earnewâld. Het is dé perfecte bestemming op een mooie zomerdag. 

Varen door natuurgebied de Alde Feanen

Earnewâld is opgesplitst in twee gebieden, het Princenhof en Nationaal Park de Alde Feanen. Het Princenhof staat bekend om haar brede waterwegen, eilanden, grote plassen en kreken. De Alde Feanen kenmerkt zich door haar waterrijke omgeving en moerassen. Het is een zeer geschikt gebied voor niet al te grote schepen, dus ook voor sloepen. Er zijn voldoende aanlegmogelijkheden langs de Langesleat en in Earnewâld zelf. Waar je van boord kan stappen voor een wandeling of voor een lekkere picknick.

Varen op Het Princenhof
Categorieen: