Met de sloep naar Terherne

Terherne, sinds 1995 ook wel het Kameleondorp genoemd. Het is een klein dorpje met slechts 525 inwoners maar heeft internationale bekendheid dankzij de verhalen over de Schippers van de Kameleon. Terherne wordt omsloten door het Snekermeer, de Terhornster en Terkaplester Poelen, velen zien Terherne dan ook als een “eiland”. Je kunt er namelijk helemaal omheen varen! Een perfecte dag bestemming om met de sloep naartoe te varen.

Terherne

De vaartijd bedraagt ongeveer een uur vanaf Grou en er is van alles te beleven op het gebied van watersport, recreatie en horeca. Daarnaast is de sfeer van de boeken door het hele dorp te voelen. Voor de echte fan zijn er heel wat herkenbare plekjes te ontdekken en zijn er op het Kameleon-eiland allerlei avonturen te beleven voor jong en oud.

Categorieen: