Hoe een avontuur naar Amsterdam een weekend ‘camperen’ werd op Texel.

Het begon met een super leuke avond aan de rand van Spaarnwoude bij Amsterdam. We hadden daar een ontzettend tof feest. Het thema was ‘the sixty’s’. De camper voor de deur zorgde voor de slaapplek. De camper staat altijd klaar voor vertrek. De dekbedden erin de tank gevuld en rijden maar. Water bij de hand, toilet en douche bij de hand en heerlijk de kachel aan want het was een weekend eind maart.  Dus nog best fris.
Het feest was er eentje voor in de boeken. Aan het einde van het feest het kacheltje nog even aan en heerlijk geslapen in ons twee persoons bed.

De volgende morgen met de camper doorgereden naar Texel. Texel is heerlijk met een camper. De overtocht met de boot is 20 minuten en is met de camper heel betaalbaar.

Op Texel is alles dichtbij. Naar het strand op de fiets, wandelen in de duinen, shoppen in leuke winkeltjes. Van Texelcamping Loodsmansduin naar Vakantiepark De Krim. Beide hele leuke plekken om te staan en vooral betaalbaar.

Categorieen: